Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

Søg
Close this search box.

RENT DRIKKEVAND

Med det stigende fokus på sundhed, er det essentielt at have rent drikkevand. Det gælder både drikkevand i din private bolig, men også i erhvervsbyggerier. Du kan læse mere om anbefalingerne omkring rent drikkevand hos miljøstyrelsen her.

I Danmark har vi det privilegie at vi har adgang til rent drikkevand, blot ved at åbne for vandhanen. Det er noget vi skal værne om for at opretholde.

For at bevare rent, friskt og koldt drikkevand i dit byggeri, er det vigtigt at montere en kontraventil, som sikrer, at der ikke sker tilbageløb af vandet i installationen.

Grunden til at vandet ikke må løbe retur igen, er at du risikerer at vandet bliver forurenet. Andre bivirkninger der kan opstå uden denne sikkerhedsanordning, dækker blandt andet sundhedsskadelige stoffer i drikkevandet. Dette kan forårsage sygdommen legionella.

Hvad er rent drikkevand?

Rent drikkevand er vand der er filtret, rent, friskt og koldt. Hvis du er i tvivl om dit drikkevand er rent, kan du tjekke det ved at være opmærksom på følgende:

  • Har drikkevandet skiftet temperatur?
  • Lugten af drikkevandet ændret sig
  • Har der været meldinger om vira eller bakterier i vandet i dit nærområde?
  • Står der mere vand i toilettet end normalt?

Lad os sikre dig rent drikkevand

Hos Hjernø Gustafsen har vi kompetencerne og erfaringen, til at sikre dig rent drikkevand. Det er vigtigt for os at værne om vores kunders sundhed, samt at sikre at rent drikkevand forbliver rent.

Vi tilbyder dig derfor:

  • Et tjek af dine installationer med en efterfølgende rådgivning om eventuelle tiltag for at sikre dig rent drikkevand
  • Kvalificeret rådgivning og vejledning, når der skal vælges sikringer
  • Montering og indbygning af sikringer
  • Vedligeholdelse af sikringer

Hvad end det drejer sig om dit drikkevand i din private bolig, i et boligselskab eller i et erhvervsbyggeri, kan vi varetage opgaven for dig.

Alle vores VVS-installatører er autoriserede og har erfaring med at sikre rent drikkevand. Derfor kan du være sikker på kvalificeret rådgivning på højt niveau. Samt den løsning der er bedst for lige præcis dig.

 

Denne side er sidst redigeret 19-08-2022

Kontakt Hjernø Gustafsen

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os via kontaktformularen herinde, pr. e-mail på info@hgvvs.dk eller pr. telefon på 86 16 66 00.

Vi ser frem til at høre fra dig og sikre dig rent drikkevand i fremtiden!