Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

TOTALENTREPRISE

Hjernø Gustafsen tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen fra start til slut. Sammen med vores dygtige og loyale underleverandører sørger vi for at følge dit byggeprojekt til dørs til aftalt tid.

Gennem hele processen sørger vi for at have en god dialog med kunden, da det i sidste ende er den enkelte kunde, der skal være glad og tilfreds – både med det færdige resultat og processen som helhed.

Vi vejleder og tager ansvar under hele processen: fra økonomisk budgettering og koordinering med underleverandører til vejledning i de bedste materialer og løsninger for netop dit projekt. En entrepriseløsning, der i sidste ende kan spare dig for mange penge, da vi ikke er ude på sælge dig noget. Vores mål er at få de bedste materialer og håndværksmæssige kvaliteter hjem til dig, som vi kan stå inde for og kender.

Totalentreprise er en god løsning for dig, som ønsker en veludført og effektiv byggeproces, hvor du kan finde tryghed i, at resultatet bliver 100 procent i orden. Vi lægger stor vægt på en personlig og loyal service. Hos Hjernø Gustafsen holder vi, hvad vi lover, og vi er altid kun er et telefonopkald væk.

HENRIK SØLVSTEN

“Jeg kan varmt anbefale Hjernø  Gustafsen som en loyal og trofast samarbejdspartner.”

… jeg anvender Hjernø Gustafsen til stort og småt og således alt fra udskiftning af smådele hos lejeres sanitet til koordinering af store renoveringsopgaver som strækker sig over mange måneder og involverer mange forskellige fagområder.

Samarbejdet fungerer gnidningsløst med god kommunikation og med en klar fornemmelse af, at Hjernø Gustafsen strækker sig til det yderste for at overholde alle aftaler og levere det aftalte til tiden – også selv om der tilstøder uforudsete ekstra opgaver undervejs i fx store renoveringsprojekter…..

KOMPETENT PROJEKTSTYRING OG DYGTIGE UNDERLEVERANDØRER

Vi har et tæt samarbejde med en række faste og dygtige underleverandører. Derfor kan vi løse mange forskellige typer af opgaver – store som små. Vi har de rigtige kompetencer og de rette samarbejdspartnere uanset byggeriets størrelse og kompleksitet. I dialog med kunden styrer styrer vi processen fra start til slut og sparer dig for tid og kræfter. Samtidig står vi klar til at hjælpe, når og efter byggeprojektet er afsluttet. Vi står nemlig inde for, at vores løsninger holder nu og mange år frem.

Denne side er sidst redigeret 17-01-2022