Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

Søg
Close this search box.

TOTALENTREPRISE

Går du med drømme om et byggeprojekt, men finder det en smule uoverskueligt? Hos Hjernø Gustafsen tilbyder vi totalentreprise; altså at varetage hele byggeprocessen fra start til slut. I samarbejde i vores loyale og dygtige underleverandører, garanterer vi at dit byggeprojekt følges helt til dørs indenfor den aftalte tidsramme.

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg igennem hele processen, samt at kommunikationen er klar mellem os og dig. Vores fornemmeste opgave, er at du får opfyldt dine ønsker, og er tilfreds. Ikke kun med det færdige resultat, men i høj grad også med hele byggeprocessen som helhed.

Vi sørger for at vejlede og rådgive gennem hele processen. Vi varetager alt, lige fra økonomisk budgettering og koordinering med underleverandørerne, til vejledning omkring materialer og hvilke løsninger der vil være bedst for netop dit byggeprojekt.

Med en totalentrepriseløsning sørger vi for at skabe en personlig løsning til dig, der passer til dine ønsker og dit budget. Det vigtigste er at du får den bedste løsning med de bedste materialer, fra leverandører vi kender og kan stå inde for.

HENRIK SØLVSTEN

“Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen som en loyal og trofast samarbejdspartner. Jeg anvender Hjernø Gustafsen til stort og småt og således alt fra udskiftning af smådele hos lejeres sanitet til koordinering af store renoveringsopgaver som strækker sig over mange måneder og involverer mange forskellige fagområder.

Samarbejdet fungerer gnidningsløst med god kommunikation og med en klar fornemmelse af, at Hjernø Gustafsen strækker sig til det yderste for at overholde alle aftaler og levere det aftalte til tiden – også selv om der tilstøder uforudsete ekstra opgaver undervejs i fx store renoveringsprojekter”

Kompetent og erfaren projektstyring

Hvad end det er et stort eller et lille projekt, simpelt eller komplekst, kan vi være behjælpelige. Vores tætte samarbejde med faste og dygtige leverandører er en garanti for kvalitetsmaterialer og overholdelse af tidsplaner. Vi har mange års erfaring, de rette samarbejdspartnere og de rigtige kompetencer til at varetage projektstyring.

Vi sørger for at styre processen for dig fra start til slut, med fokus på klar kommunikation, hvor vi er sikre på at du føler dig, hørt og får opfyldt dine ønsker. Vi står desuden klar med rådgivning og vejledning efter byggeprojektets færdiggørelse, såfremt du har brug for det. Vores fornemmeste opgave er at levere løsninger der lever op til dine ønsker, der holder både nu og mange år frem.

Denne side er sidst redigeret 17-01-2022

Kontakt Hjernø Gustafsen

Hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig i gang med dit kommende projekt eller blot ønsker en uforpligtende snak om dit projekt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan både udfylde kontaktformularen her på siden, og ringe til os på 86166600.

Vi ser frem til at høre fra dig og varetage dit byggeprojekt for dig!