Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

OPSÆTNING AF BLØDGØRINGSANLÆG

Vidste du, at et blødgøringsanlæg kan reducere energiforbruget i din bolig og forlænge dine installationers levetid?

Drikkevandet i Danmark har et meget højt indhold af kalk, hvilket slider på alle husets installationer, hvor vandet løber igennem. Vaske- og opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, hele badeværelset samt varmeinstallationer udsættes dagligt for kalk. Det resulterer i en dårligere ydeevne og et større energiforbrug samtidig med, at det nedsætter levetiden på dine installationer. Med et blødgøringsanlæg sparer du penge og tid på rengøring af dine installationer i huset, som vandet er i berøring med.

Opsætning af autoriseret VVS-installatør

Hjernø Gustafsen tilbyder opsætning af blødgøringsanlæg foretaget af vores dygtige, autoriserede VVS-installatør. Vi sørger for lovlig tilslutning af vand og strøm samt indstilling af anlægget, så du energimæssigt får mest muligt ud af dit anlæg. Det er vigtigt at blødgøringsanlægget bliver indstillet til den kalk- og magnesiummængde, der er i vandet hjemme hos dig for maksimal udnyttelse.

Hvordan virket et blødgøringsanlæg?

Et blødgøringsanlæg fjerner kalken i vandet. Det sker ved hjælp af en ion-ombytter, som fjerner de kalcium- og magnesium-ioner, der er i vores vand. På samme tid desinficeres vandet ved hjælp af salt. Vandet bliver derfor ”blødt”, og mængden af bakterier og kalk fjernes. Kalken, som anlægget fjerner fra dit brugsvand, bliver ofte lagret i anlægget, inden det renses eller regenereres afhængigt af det anlæg, du vælger.

Manuelt eller automatisk blødgøringsanlæg

Hjernø Gustafsen kan rådgive dig i valget af blødgøringsanlæg. Ønsker du f.eks. manuelt at tømme anlægget for kalk? Eller skal maskinen indeholde en indbygget rense- og regenereringsproces, så du kun skal fylde salt på en gang imellem? Vi kan rådgive dig i valget af løsninger og stå for køb af maskinen, så du får et godt og kvalitetstjekket produkt til en fair pris. Det kan nemlig være en særdeles god investering. Læs her, hvilke fordele et blødgøringsanlæg giver dig i hverdagen:

  • Bedre vandkvalitet
  • Nemmere rengøring
  • Færre lugtgener
  • Energibesparelser
  • Sundere indeklima
  • Blødere håndklæder og tøj
  • Reducer dit forbrug af sæbe og kemikalier
  • Få en længere levetid på dine installationer

     

Har du et blødgøringsanlæg, som skal installeres? Du er velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

Vi sidder klar til at hjælpe dig i mål med opgaven.

globencer-dL09wmeZGaI-unsplash-scaled

Denne side er sidst redigeret 17-01-2022