Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

Søg
Close this search box.

Blikkenslager

Vejrforholdene i Danmark er omskiftelige og derfor er der store krav til både inddækninger, tæthed, holdbarhed og funktionalitet af blikarbejde. Vi sætter en ære i at forene solidt og grundigt håndværk der holder år efter år, med moderne design og effektivitet.

Hos Hjernø Gustafsen VVS udfører vi professionelt blikkenslagerarbejde i Aarhus og resten af Østjylland, som vores primære område. Med mange års erfaring inden for alle discipliner omkring blikarbejde, står vores dygtige blikkenslagere klar til at varetage dit blikkenslagerprojekt.

Hvad end det drejer sig om inddækning af tage, skorstene, tagrender, nedløbsrør, kviste, facadebeklædninger eller andre projekter, kan vi hos Hjernø Gustafsen VVS være behjælpelige.

Vi udfører både blikkenslagerarbejde i private boliger, offentlige instanser og private erhvervsdrivende. Vi har vores eget blikværksted, hvorfra vi kan forberede og forarbejde præcis det blikarbejde du ønsker. Vi udfører arbejde med materialer som kobber, skiffer, zink, aluminium og stål – blandt andet.

Har du brug for en dygtig blikkenslager?

Kontakt Hjernø Gustafsen allerede i dag. Vi er dygtige blikkenslager og du er garanteret kvalitetsarbejde. Endvidere er du garanteret personlig service i øjenhøjde, med fokus på klar og gennemskuelig kommunikation.

Vores fornemmeste opgave er at sikre at resultatet bliver lige præcis som du drømmer om, samtidig med at det er udført med kompromisløs kvalitet og respekt for selve håndværket.

Uanset om du vil bestille en blikkenslager til at udføre et projekt, rådgivning, et uforpligtende pristilbud eller blot have en uforpligtende snak om lige præcis dit projekt, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan både ringe til os på 86166600 og udfylde kontaktformularen er på siden. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit projekt!

MG_9842-scaled

Denne side er sidst redigeret 05-10-2022

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig blikkenslager? Eller ønsker du at høre mere om vores arbejde og hvilke løsninger, vi kan tilbyde dig?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på 86 16 66 00 eller via kontaktformularen her på siden. Vi står også til rådighed, hvis du ønsker rådgivning, vejledning eller et uforpligtende pristilbud.