Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

Søg
Close this search box.

Installation af afløb

Oplever du én eller flere af nedenstående gener, når du opholder dig derhjemme eller hos dit firma?

  • Et stoppet afløb
  • Dit afløb lugter
  • Dit afløb klukker

Der kan være mange grunde til et stoppet afløb, at dit afløb lugter eller at dit afløb klukker. I nogle tilfælde kan det i værste fald betyde at hele afløbet skal udskiftes, for at komme problemerne til livs.

Når man installerer et nyt afløbssystem, er det vigtigt at afløbet har det rigtige fald. Hvis et afløbssystem skal fungere optimalt, er det vigtigt med det rigtige fald, for at sikre at du ikke fremadrettet oplever at afløbet stopper til.

Der er mange forskellige typer af afløb, hvad end det er i privatbolig eller erhvervsbyggeri. Et afløbssystem kan blandt andet være:

  • Afløb til håndvask
  • Afløb til vaskemaskine
  • Afløb til badekar
  • Afløb til køkkenvask
  • Køkken afløb

Når et afløb udskiftes, i stedet for blot at gennemgå en rens, er det for at forbedre kvaliteten af dit byggeri. Ved at få udskiftet et afløb i tide, vil du både kunne spare penge og slippe for de bekymringer, der hører med til et stoppet afløb.

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Hjernø Gustafsen kan vi løse alle opgaver, omkring afløbssystemer og afløbsinstallationer. Hvad end du leder efter et firma der kan løse en opgave i din private bolig, et boligselskab eller en erhvervsejendom, er vi klar til opgaven.

Alle vores medarbejdere er autoriserede VVS-installatører og vi garanterer dig høj kvalitet. Når du får besøg af en vvs-installatør, kan du være sikker på at vi ikke forlader et projekt, før det er udført til fuld tilfredsstillelse for dig.

Det er desuden vigtigt for os at de installationer vi laver, lever op til alle krav på området. Desuden sørger vi for at gennemtjekke og teste afløbet, samt sikre at installationen er langtidsholdbar og kræver mindst muligt vedligehold.  

Denne side er sidst redigeret 19. april 2024

Lad os udskifte dit afløbssystem

Hvis du oplever problemer med dit afløb, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar med en autoriseret vvs-installatør, råd og vejledning.

Ingen opgaver er for store eller for små, når det kommer til at installere et nyt afløb hos dig. Det vigtigste for os er at du får en løsning, der sikrer at du undgår lugtgener samt tilstoppede afløb.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på 86 16 66 00 eller sende os en e-mail på info@hgvvs.dk. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at bruge vores kontaktformular herinde.