Hjernø Gustafsen Autoriseret VVS & Sprinklerfirma  

Hjernø Gustafsen A/S udgør en stærk enhed og et samlet team, der leverer moderne VVS- og sprinklerløsninger til både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi har forenet vores stærke kompetencer indenfor VVS og sprinkler, og vi står hver dag parate til at servicere jer. I maj 2020 fusionerede Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS. Gustafsen VVS ekspanderede i gennem de seneste år som fag- og totalentreprenør med bl.a. landsdækkende speciale i etablering af tand- og lægeklinikker i totalentreprise. Den selvprojekterende del af en installationsforretning passer godt sammen med Hjernø, hvor egen projektering og varetagelse af andre fag også omfattende bygningsarbejder, altid har været en naturlig del af forretningsdriften. Dette er blandt andet en af årsager til at Hjernø A/S g Gustafsen VVS valgte at fusionere.

Derudover har Hjernø Gustafsen A/S, som en samlet enhed, med tilsammen mere end 300 års erfaring syv generationer, formået at servicere vores kunder med troværdighed og reelt håndværk, som grundstenen i vores værdigrundlag og dette har uden tvivl været et væsentlig parameter i forbindelse med fusionen. Hjernø blev etableret i 1832 af Jens Hjernøe og er landets ældste installationsforretning og går som ansvarlig enhed 190 år tilbage.

Jens Hjernøe nedsatte sig som kobbersmed i Århus, og lovede:
"Reel og prompte behandling samt billig betaling"

Det motto følger fortsat Hjernø Gustafsen A/S.

Firmaets forretningsområde har dog udvidet sig markant siden og omfatter i dag alle typer af VVS- og rørinstallationer, sikring af rent vand  samt installation af sprinkleranlæg. Hjernø har altid haft til huse i Århus, men firmaet er konkurrencedygtig på landsplan. Hjernø har installeret over 10% af de sprinkleranlæg, der findes i Danmark, og der er ikke mange byer i Danmark, hvor Hjernø ikke har sat sine fodspor.

Hjernø har siden 1963 haft autorisation til at installere sprinkleranlæg, og har i mere end 20 år været ISO 9001 godkendt. En sådan certificering er et vigtigt udgangspunkt, men hos Hjernø Gustafsen ved vi også, at det blot er starten, og at det ikke er certifikaterne, der i sidste ende leder til et veludført og vellykket stykke ingeniør- og håndværksarbejde.

Gustafsen VVS ApS har serviceret og leveret stolte traditionelle håndværksløsninger inden for autoriseret VVS arbejde til aarhusianske kunder i 30 år.Carsten Gustafsen grundlagde firmaet i 1991 og i 2014 gennemførte Carsten Gustafsen VVS et generationsskifte, hvor Carstens tre sønner overtog styring og ejerskabet af virksomheden under navnet Gustafsen VVS ApS.

Gustafsen VVS overtog Carl Sørensen & Søn VVS A/S efter brødrene Richard og Peter Sørensen i juni 2016. Carl Sørensen & Søn VVS blev grundlagt den 27. september 1917 af Carl Sørensen. Gennem 3 generationer har firmaet opbygget stor ekspertise indenfor alle former for VVS- og blikkenslager-arbejde i Risskov og omegn. Carl Sørensen var lige som Gustafsen en familiedrevet virksomhed, som bygger på de samme kerneværdier, og det var derfor helt naturlig at indlede en dialog om overtagelse af Carl Sørensen & søn VVS.

Hos Hjernø Gustafsen tilbyder vi i dag moderne kvalitetsløsninger, der bygger på stolte håndværkstraditioner og erfaringer gennem 190 år. Vores hovedkontor er beliggende på Vejlbygade 10 i Risskov. Vi har stort fokus på at bidrage til branchens fremtidige udvikling og der arbejdes derfor altid med innovative energioptimerende løsninger til gavn for vores kunder.

Vores medarbejderteam er grunden til, at vi lykkes. Vi sætter en ære i at skabe et attraktivt arbejdsmiljø med fokus på uddannelse, fordi vi tror på, at det giver glade og engagerede medarbejdere, så vi sikrer de bedste og mest optimale tekniske løsninger til jer.

Fusionen af Hjernø og Gustafsen indebærer et nyt logo og en ny fælles identitet. Vores nye logo skal bære arven fra de to fusionerede virksomheder videre, og vi er glade for resultatet. Designet på vores nye hjemmeside er udviklet med respekt for, at begge virksomheder gennem generationer har bevist sit værd indenfor VVS- og sprinklerfaget. Det er netop den høje arbejdsmoral og dygtighed, der er gået i arv. Kræfterne fra begge firmaer er forenet, og vi udgør nu et samlet team med over 300 års erfaring. De originale Hjernø og Gustafsen logoer bibeholdes og vil fortsat være synlige i noget tid endnu.

Vores kerneværdier er de samme som altid, når vi leverer et stykke arbejde: Troværdig, respekt for godt håndværk samt innovative installationsløsninger.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi tager gerne en uforpligtende snak om de mest optimale løsninger for dit projekt.

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefonnummer (+45) 86 16 66 00 eller 70 20 53 22.

Du kan forvente et svar eller opfølgning på din henvendelse indenfor 48 timer, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at besvare din henvendelse samme dag.