Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

Søg
Close this search box.

Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS-installatør og godkendt sprinklervirksomhed

Hjernø Gustafsen A/S leverer VVS- og sprinklerløsninger til private, erhverv og offentlige institutioner. Da firmaerne Hjernø og Gustafsen VVS fusionerede i 2020 opstod et team med stærke kompetencer, der kundevenligt er parate til at gennemføre både små og store opgaver.

Gustafsen havde ekspanderet  gennem en årerække som servicevirksomhed samt totalentreprenør med speciale i bla.  tandlæge– og lægeklinikker. Den selvprojekterende del af en installationsforretning passer godt sammen med Hjernø, hvor egen projektering og varetagelse af andre fag omfattende bygningsarbejder altid har været en del af forretningsdriften.

Hjernø Gustafsen er dermed et firma, som stammer helt tilbage fra 1832, hvor Jens Hjernøe den 16. maj 1832 åbnede, hvad der i dag er en Danmarks allerældste virksomheder. Hjernøe indrykkede annoncere i avisen med mottoet:

“Reel og prompte behandling samt billig betaling”

Det motto følger vi stadig 🙂

Forretningsområde har dog udvidet sig markant siden og omfatter i dag alle typer af VVS- og rørinstallationer, sikring af rent vand  samt installation af sprinkleranlæg. Hjernø har altid haft til huse i Aarhus, men firmaet er konkurrencedygtig på landsplan. Hjernø har installeret over 10% af de sprinkleranlæg, der findes i Danmark og det er fordelt fra Lemvig til København.

Hjernø har siden 1963 haft autorisation til at installere sprinkleranlæg. Sprinklerfirmaer skal være ISO 9001 godkendte og det er et vigtigt udgangspunkt, men hos Hjernø Gustafsen ved vi også, at det blot er starten. Det er ikke certifikaterne, der i sidste ende leder til et veludført og vellykket stykke ingeniør- og håndværksarbejde, men medarbejdernes engagement i det enkelte job.

Gustafsen VVS blev etableret af Carsten Gustafsen i 1991 og har igennem 30 år haft fokus på kundevenlighed og høj kvalitet. I 2014 gennemførtes et generationsskifte, hvor Carstens tre sønner Michael, René og Marc overtog ejerskabet af virksomheden.

I 2016 overtog de også Carl Sørensen & Søn VVS A/S efter brødrene Richard og Peter Sørensen. Carl Sørensen & Søn VVS blev grundlagt i 1917 af Carl Sørensen. Gennem tre generationer har firmaet opbygget stor og trofast kundekreds indenfor alle former for VVS- og blikkenslager-arbejde i Risskov og omegn. Carl Sørensen var lige som Gustafsen VVS en familiedrevet virksomhed, som bygger på de samme kerneværdier.

Hos Hjernø Gustafsen er der i dag montører fra tre firmaer til at føre et samlet firma videre, der kan levere  moderne kvalitetsløsninger, der bygger på stolte håndværkstraditioner og ekstraordinær lang erfaringer. Kontor og værksted er beliggende Vejlbygade 10 i Risskov.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi tager gerne en uforpligtende snak om de mest optimale løsninger for dit projekt.

Læs mere her om fusionen af Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS som blev til Hjernø Gustafsen A/S
Jens Hjernøe, Christian Hjernøe, H. Chr. Hansen, Jørgensen, Lund, Boding, Jens Kjølby, Lars Kjølby, Michael, René og Marc Gustafsen

🍃 Grøn tankegang

Det er vigtigt for os at bidrage positivt til den grønne omstilling. Derfor har vi hos Hjernø Gustafsen fokus på at gøre vores forretning grønnere, og optimere hvor vi kan.

Det gør vi blandt andet ved:

  • At anvende vores elcykel til mindre VVS-opgaver i Risskov
  • At køre i ID Buzz elbiler – vi har i øjeblikket to på vejene
  • Fokus på at reducere vores brintforbrug
  • At gøre brug af bæredygtige og energieffektive løsninger

Alt dette gøres for at efterlade et mindre aftryk på miljøet, og gøre vores for at passe på planeten.

Denne side er sidst redigeret: 17. april 2024

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Overvejer du at etablere et sprinkleranlæg eller ønsker du hjælp til et eksisterende?

Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Ingen opgaver er for små eller store til os, og vi står også klar, hvis du sidder inde med nogle uopklarede spørgsmål eller hvis du ønsker rådgivning eller vejledning inden for vores ekspertiseområder.

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig?

Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller ringe til os.