Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

Søg
Close this search box.

TRAPPESPRINKLING

Det bliver mere og mere almindeligt at nedlægge bagtrappen, når ældre bygninger skal renoveres: Det frigiver værdifuld plads, f.eks. i lejlighedskomplekser, og åbner op for arkitektonisk nytænkning. Nedlægning af bagtrappen øger dog kravene til brandsikring af hovedtrappen, som bliver den eneste flugtvej i tilfælde af brand. Hos Hjernø Gustafsen har vi specialiseret os i trappesprinkling, f.eks. i ældre ejendomme hvor originale smukke trætrapper og hoveddøre skal bevares.

SPRINKLING AF HOVEDTRAPPEN

Trappesprinkling har været anvendt som lovlig brandsikring ved nedlæggelse af bagtrapper siden 2006. Med trappesprinkling er det muligt at bevare charmerende trætrapper i stedet for at udskifte dem med trapper i stål eller beton, som hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. Det er også muligt at bevare gamle snedkerfremstillede hoveddøre, som fortæller en historie om bygningen og den tid, bygningen er fra.

Hos Hjernø Gustafsen tilbyder vi diskret udformede sprinkleranlæg i trapperum, der gør det muligt at bevare smukke arkitektoniske detaljer – uden at gå på kompromis med brandsikkerheden.

SPRINKLING PÅ HVER ETAGE

Ved trappesprinkling installerer vi sprinklere på hver etage i bygningen, der skal brandsikres. Det er kun de sprinklere, der er udsat for brand, som udløses, hvis temperaturen overstiger 68 grader.

Med Hjernø Gustafsen som samarbejdspartner har I styr på hele processen med trappesprinkling. I fredede ejendomme er det f.eks. nødvendigt at indhente godkendelser fra følgende myndigheder: Slots- og Kulturstyrelsen, Brandmyndigheder/kommunen og DBI eller RMG-inspektionen.

Hjernø Gustafsen er førende udbyder af trappesprinkling, og vi hjælper jer hele vejen – fra den første godkendelse til I tager det første skridt på den færdigsprinklede trappe.

Denne side er sidst redigeret 17-01-2022

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Overvejer du at etablere et sprinkleranlæg eller ønsker du hjælp til et eksisterende?

Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Ingen opgaver er for små eller store til os, og vi står også klar, hvis du sidder inde med nogle uopklarede spørgsmål eller hvis du ønsker rådgivning eller vejledning inden for vores ekspertiseområder.

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig?

Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller ringe til os.