Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

Søg
Close this search box.

TANDLÆGE- OG LÆGEKLINIKKER

Hos Hjernø Gustafsen tilbyder vi at stå for både nyopførelse og renovering af tand- og lægeklinikker, i hele landet. Vi har gennemført mere end 30 klinik renoveringer og/eller ny opførsler gennem de sidste 10 år, hvorfor vi har stor erfaring på lige netop dette område. Vores hold af kyndige medarbejdere har stået for opførsel af klinikker i blandt andet Frederikshavn, Silkeborg, Esbjerg, Aalborg, København og Aarhus.

Når vi står for et projekt med opsætning eller renovering eller tand- og lægeklinikker, er det kvalitetshåndværk og de praktiske foranstaltninger i højsædet.

Det er vores fornemmeste opgave konstant at lære nye måder at forbedre jeres oplevelse på, hvorfor vi konstant søger viden om de nyeste teknologier og løsninger. Derfor bygger vores løsninger på moderne løsninger og moderne teknologi, med dine ønsker for øje; og et kvalitetssikret slutprodukt.

Med andre ord; Hos Hjernø Gustafsen er du garanteret god service, gedigent håndværk, ny teknologi og en praktisk løsning. Et projekt der er speciallavet til lige præcis din tand- eller lægeklinik.

Skal du have etableret tand- eller lægeklinik?

Hvis du skal have etableret tand- eller lægeklinik, har vi årevis af erfaring med at levere totalløsninger. Det betyder at vi gerne påtager os rollen som totalentreprenør, når det kommer til et projekt af denne type. Ved at vælge en totalløsning hos Hjernø Gustafsen, påtager vi os styringen og det fulde overblik over alle involverede parter i projektet. Det vil sige at vi varetager al kommunikation og koordinering med:

  • Alle håndværkere
  • Relevante rådgivere
  • Ingeniører
  • Arkitekter
  • Dental-leverandører

Vi tilbyder dig en samlet løsning, hvor vi altså varetager samtlige opgaver – fra start til slut. Du vil få tildelt en kontaktperson som du løbende vil blive opdateret af, og som du trygt kan henvende dig til igennem hele processen. Du er altså garanteret personlig og klar kommunikation, samt et fast team der står for al arbejdet – lige fra idé til afsluttende rengøring.

Berøringsfrit armatur og god hygiejne

De seneste år er fokus på god hygiejne blevet endnu større, hvorfor specielt berøringsfrit armatur er blevet populært i stigende grad. Hos Hjernø Gustafsen anvender vi armatur af mærket Miscea, fra deres serier Miscea Classic® og Miscea Light®.

Dette armatur er udviklet med den nyeste infrarøde teknologi. Deres armatur er berøringsfrit og derved kan man få både vand, sæbe og desinfektionsmiddel i samme armatur – uden at skulle berøre armaturet én eneste gang.

Armaturet er udstyret med den nyeste sensorteknologi, hvilket gør det muligt at reducere brugen af vand. Denne dosering er reguleret efter anbefalinger fra WHO, hvorfor det lever op til de højeste standarder.

Vandet slukkes og tændes automatisk, hvilket sørger for at der ikke spildes unødvendigt vand på håndvask. Det er muligt at opnå en vandbesparelse på helt op til 60%. Desuden vil det være muligt at reducere mængden af sæbe og desinfektionsmiddel.

 

Denne side er sidst redigeret 19. april 2024

Lad Hjernø Gustafsen varetage dit kommende klinik projekt

Står du foran en nyopførelse eller et renoveringsprojekt af din tand- eller lægeklinik? Lad os varetage projektet for dig.

Du er mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Her kan vi gennemgå dine ønsker, rådgive og vejlede – samt give dit et uforpligtende tilbud på lige præcis dit projekt. Du kan gøre brug af kontaktformularen herunder eller ringe til os på 86 16 66 00.