Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

TANDLÆGE- OG LÆGEKLINIKKER

Hos Hjernø Gustafsen i Aarhus tilbyder vi nyopførelse og renovering af klinikker i hele landet. Vi har specialiseret os i renovering og nyopførelse af især tandklinikker og lægeklinikker, og vi har stor erfaring med alle former for renovering og nyopførelse af klinikker. Vores hold af specialister har opført klinikker i både Frederikshavn, Aalborg, Silkeborg, Esbjerg, København og Aarhus for blot at nævne nogle eksempler.

Det er passionen for godt håndværk og kompromisløs kvalitet, som er det essentielle, når vi leverer et stykke arbejde. Med erfaring kommer viden og vigtigheden i altid at være up to date med nye løsninger og teknologier. Vi tilbyder altid optimeret moderne løsninger med moderne teknologi. Hos os får du professionel rådgivning om alt fra indretning til gældende regler og krav til klinikker, f.eks. vedrørende brandsikkerhed og røntgenstråler.

ØNSKER DU EN TOTALLØSNING?

Hos Hjernø Gustafsen har vi god erfaring med at levere en totalløsning og påtage os ansvaret som totalentreprenør ved nyopførelse og renovering af klinik. Det betyder, at vi har det fulde overblik og ansvar for alle håndværkere samt øvrige relevante rådgivere som ingeniører, arkitekter og dental-leverandører.

Vi kommer med et samlet projekt, hvor vi varetager al koordinering fra start til slut. Det sikrer dig en personlig og loyal service med et fast team og en kontaktperson, du trygt kan overdrage arbejdet til. En kontaktperson, som tager professionel og kompetent styring på projektet – fra ide og planlægning til selve byggearbejdet og den afsluttende rengøring.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering eller opførelse af en klinik. Du kan kontakte os på telefon 86 16 66 00  eller via kontaktformularen her på siden. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Miscea berøringsfrit armatur

De seneste år og med COVID-19 er der øget fokus på god håndhygiejne og nye berøringsfrie armaturer. Miscea Classic® Miscea Light® har med den nyeste infrarøde teknologi udviklet et berøringsfrit armatur. Med teknologien er det muligt at få vand, sæbe og desinfektionsmiddel i samme armatur helt uden at røre ved armaturet.  Dette sikrer en høj hygiejnestandard.

Miscea armaturet er udstyret med avanceret sensorteknologi, der gør det muligt at reducere vandforbruget ved automatisk at tænde eller slukke for vandet, når det er nødvendigt. Herved undgår du vandspild, som det oftest er tilfældet med almindelige armaturer, du betjener manuelt. Faktisk kan du opnå en vandbesparelse på op til 60 procent, mens omkostninger til sæbe og desinfektionsmiddel også kan reduceres betydeligt. Doseringen i Miscea armaturet er reguleret efter anbefalinger fra WHO.

Denne side er sidst redigeret 17-01-2022