Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

Søg
Close this search box.

Stolte snedkertraditioner

Når kun det bedste er godt nok.

Dette smukke stemningsfyldte badeværelse emmer af stolte snedkertraditioner, alle sammen udført til perfektion. Kunden havde et ønske om et stilrent og indbydende badeværelse, hvor snedkerarbejde og naturmaterialer får lov til at spille en central rolle.

Alle vægge på badeværelset er dækket med smukke terrakotta fliser. Den rødbrune flise bliver komplimenteret af en matchende fuge, der bidrager til ro og æstetik. Fliserne er leveret af Flisegalleriet Hesseldahl.
Det er et spændende og anderledes valg, som vi normalt ikke ser – med vi elsker resultatet!

Badeværelsesmøblet kommer fra Cassøe og er lavet af massivt, olieret egetræ. Skufferne er fingertappede. Selvom de fleste vil tro at træ og vand er en dårlig kombination, er dette langt fra tilfældet med naturmaterialer på et badeværelse. Møblet kan vedligeholdes med en let slibning og oliering, der vil få det til at fremstå som nyt igen.

  • Specifikationer:
    • Længde: 100 cm
    • Dybde: 45,5 cm
    • Højde: 57,6 cm

Brusearmatur, håndvaskearmatur og det øvrige badeværelsestilbehør er leveret af Vola og er en del af deres Exclusive Colour serie. Her har kunden valgt farven mat sort. Valget af mat sort bryder med farverne på fliserne, og giver både noget kant og modspil til de varme farver.

Håndvasken er firkantet og med et let fald mod bundproppen. Samtidig er håndvaskearmaturet berøringsfrit, hvilket både er hygiejnisk og minimere uønskede vandsprøjt på armatur og bordplade.

Det runde spejl på væggen er enkelt, og passer perfekt til det elegante udtryk. Desuden komplimenterer den runde form smukt det organiske materialevalg på resten af badeværelset.

Vil du give dit badeværelse et nyt, smukt look med en gennemgående renovering? Så kontakt os allerede i dag, og lad os opfylde dine badeværelsesønsker.