Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

Søg
Close this search box.

Smukt badeværelse i 70’er hus

Renoveringen af dette smukke badeværelse, blev lavet med fokus på at bibeholde husets oprindelige charme. Derfor faldt valget på en gennemgående keramikflise, som giver badeværelset et smukt terresso-flise look.

I forbindelse med renoveringen var der fokus på at udnytte og fremhæve rummets loftshøjde. For at opnå det, er fliserne placeret forskudt, samtidig med at fugefarven matcher tonerne i fliserne. På den måde er der skabt en helhedsfølelse, uden at det bliver for stringent i udtrykket. Fliserne er leveret af Flisegalleriet Hesseldahl.

På billederne ser du, udover det smukke flisearbejde, et Wood on White badeværelsesmøbel. Det måler 90 centimeter og er med 2 skuffer inkl. Håndvask.

Dette italienske bademøbel er kendetegnet af elegante skuffefronter uden greb. Fronterne er lavet af ege-finér med sortspartlede knaster. Resten af møblet er mat hvidlakeret. Det minimalistiske og elegante udtryk rundes af med soft-close på begge skuffer.

At vælge et badeværelsesmøbel fra Wood on White Cadore serien giver dig blandt andet:

 • 100 % italiensk design, produktion og kvalitet
 • 12 mm mat hvid Aquatek vaskebordplade
 • Grebsfrieskuffer i alle skuffer
 • Antiskridmåtter i alle skuffer
 • Blum skinnesystem
 • Specifikationer
  • Længde: 90,3 cm
  • Dybde: 50,0 cm
  • Højde: 50,0 cm

De smukke detaljer rundt omkring på badeværelset er leveret af Vola og kommer fra deres Exclusive Colour serie. Det drejer sig om berøringsfrit armatur, toiletpapirsholderen, toiletbørste og kroge på væggen. Alle er valgt i farven børstet kobber, og spiller flot sammen med de varme toner i egetræsfronten på bademøblet.

Endelig er der valgt et flot Geberit toilet. Toilettet er væghængt og med berøringsfrit skyl.

Hele renoveringsprojektet bygger på løbende kommunikationen med kunden. Det er vigtigt for os, at kunden er med fra start til slut, og løbende holdes opdateret. Det giver tryghed, og det vægter vi højt hos Hjernø Gustafsen.

Går du med overvejelser om at renovere dit badeværelse? Så kontakt os hellere end gerne, allerede i dag. Du er mere end velkommen til at ringe eller sende os en e-mail – så vender vi tilbage snarest muligt.