Hjernø Gustafsen

Autoriseret VVS & Sprinklerfirma

Søg
Close this search box.

Smukke snedkerløsninger

Når kun det bedste snedkerarbejde er godt nok.

På dette atmosfæriske badeværelse er snedkerhåndværket udført til fuldkommenhed. De fingertappede skuffer er omhyggeligt fremstillet i massivt, olieret egetræ. Møblet er fra Aarhus Bad & Fliser.

Snedkermøblet giver en smuk kontrast, der bryder med de hårde og rene overflader man ellers normalt ser på et badeværelse. Med det fingertappede møbel får du en perfekt kombination af kvalitet, æstetik og funktionalitet, der med garanti vil bringe glæde og velvære!

Du tænker måske, at træ og vand ikke går godt sammen, men der er ingen grund til bekymring. Møblet kan opretholdes ved let slibning og oliering, hvilket vil få det til at fremstå som nyt igen. Dette er fordelene ved at vælge naturmaterialer.

Snedkermøblet har:

  • Korpus i egefiner behandlet med naturolie med massive og fingertappede skuffer i eg
  • Skuffer med softclose og markedets bedste skinnesystem, hvor der er udskæring for vandlås i øverste skuffe.
  • Kvalitetsbordplade i 12mm massiv solid-surface med integreret vask 
  • Specifikationer:
    • Længde: 120 cm
    • Dybde: 40 cm

Alle armaturer og tilbehørsartikler på dette badeværelse er fra Cassøe, og i farven børstet kobber. Det gælder både håndvaskearmatur (Cassøe Noba W4) og brusesystemet (Lago komplet brusesystem Ø250). Brusesystemet består af en stor hovedbruser, samt en cylinderformet håndbruser. Kobberlooket giver et smukt og varmt look, der spiller flot op imod det rustikke udtryk på den keramiske flise. Selve flisen er i målene 120×120, hvilket skaber en flot helhed med få fuger.

Går du med overvejelser om at renovere dit badeværelse? Ring eller skriv til os allerede i dag, for en snak om dit badeværelsesprojekt.