Løber dit toilet?

Mit toilet løber, hvad gør jeg?

Der kan være flere grunde til, at dit toilet løber. De hyppigste årsager til et løbende toilet er, at bundventilen er blevet utæt på grund af, at pakningen er blevet gammel og blød, eller fordi vandtilførslen har samlet småsten fra vandanlægget. Uanset hvad årsagen er, kan det komme til at koste dig en dyr vandregning, hvis du ikke får det fikset.

Du kan faktisk spare op mellem 30-70% på din vandregning, hvis du udskifter dit løbende eller ældre toilet med et nyt fra mærket Ifö. De er det eneste brand på markedet, hvis toiletter skyller ud med 4/2 liter. Dette er en smart løsning, hvis du gerne vil mindske din vandregning eller skåne miljøets ressourcer.

Henrik Sølvsten

"Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner"

Jeg anvender Hjernø Gustafsen VVS til stort og småt og således alt fra udskiftning af smådele hos lejeres sanitet til koordinering af store renoveringsopgaver som strækker sig over mange måneder og involverer mange forskelige fagområder. Samarbejdet fungerer gnidningsløst med god kommunikation og med en klar fornemmelse af, at Hjernø Gustafsen VVS strækker sig til det yderste for at overholde alle aftaler og levere det aftalte til tiden - også selv om der tilstøder uforudsete ekstra opgaver undervejs i de store renoveringsprojekter. Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner

KIA6523-e1529584336993

SPAR PENGE PÅ DIT TOILETVAND

Ifös 4/2 liter toiletter kan anvendes i alle ejendomme og på alle badeværelser, hvor du virkelig vil kunne mærke en besparelse. Hvis du fx har:

  • Et gammelt toilet fra før 1976 med 9 liter skyl, kan du spare hele 70% på dit vandforbrug med en udskiftning.
  • Er det derimod et toilet fra 1967-1996 med 6 liter skyl, så er vandbesparelsen 56%.
  • Har du et nyere Ifö toilet med 6/3 liter skyl, kan du med flere af deres modeller indstille skyllet til at være på 4/2 liter. Dette er nem måde at få en vandbesparelse på 33%.

Du kan faktisk selv beregne din besparelse, hvis du overvejer at skifte til et nyt 4/2 toilet, ved at gå ind på Ifös hjemmeside og bruge deres vandspareberegner. Du skal blot indtaste, hvor du bor og hvor mange personer I er i husstanden.

HVOR MEGET VAND BRUGER ET TOILET DER LØBER?Dette kommer selvfølgelig an på, hvor galt det står til. Ifølge Energistyrelsen kan et ældre toilet bruge helt op til 12 liter vand på 1 skyl.

  • Et toilet som bare løber en smule, er det omkring 275 liter vand pr. døgn, som går til spilde og direkte på din vandregning.
  • Hvis det løbende vand er tydelig på toilettets inderside og der er uro på vandoverfladen, kan det være mellem 550 liter til 1.100 liter vand pr. døgn.

Det er meget vand, som der ikke blive brugt optimalt og bare ryger direkte ned i kloakken.

HVAD KOSTER ET TOILET DER LØBER?Hvad prisen er på et toilet, der løber, varierer rundt om i landet på grund af de forskellige vandpriser. Dog er det mærkbart på alles vandregning. Hvis dit toilet løber…

  • 275 liter vand i døgnet koster det mere end 6.000 kr. om året
  • 550 liter vand i døgnet koster det mere end 12.000 kr. om året
  • 100 liter vand i døgnet koster det mere end 24.000 kr. om året
KIA6523-e1529584336993

Udvalgte cases og projekter

Vi er stolte af vores samarbejde med både private og erhvervskunder. Gå på opdagelse i nogle af de opgaver, vi har løst for tilfredse kunder - fra installation af sprinklere til lokal VVS-arbejde og total entreprise, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandører sørger for at følge dit projekt til dørs til aftalt tid.

Totalentreprise

Kompetent projektstyring

Gustafsen VVS tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen.

Projekter

BADEVÆRELSES- RENOVERING

Badeværelsesrenovering i smukt design og og højeste kvalitet. Se vores kundecase her.

VVS Service

VVS-arbejde i Aarhus & omegn

Din lokale VVS-installatør, og vi udfører blandt andet VVS-arbejde i Risskov, Viby, Egå og resten af Aarhus og omegn.

Sprinkler service

Når sikkerheden skal være i orden

Hvorfor vælge et sprinkler anlæg?

Pressemeddelelse

To velrenommerede aarhusianske VVS-firmaer fusionerer

Sprinkler og VVS-firmaet Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS fusionerer pr. 1 juli 2020 under navnet Hjernø Gustafsen A/S.

VVS Cyklen

BOOK VVS Cyklen

Ønsker du - godt håndværk, en grøn by og nem online booking?

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefonnummer (+45) 86 16 66 00 eller 70 20 53 22.

Du kan forvente et svar eller opfølgning på din henvendelse indenfor 48 timer, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at besvare din henvendelse samme dag.