Fjernvarmeinstallation

Fjernvarmeinstallation i Aarhus og Østjylland

Cirka 65 procent af alle danske husstande har i dag fjernvarme og med god grund:

Stigende gas-, el- og oliepriser gør det yderst relevant for dig at konvertere dit varmesystem til fjernvarme. Installation af fjernvarme er en økonomisk, miljøvenlig og vedligeholdelsesfri løsning. Typisk kan der opnås besparelser på op til 25 procent sammenlignet med et traditionelt oliefyr.

Hos Hjernø Gustafsen har vi stor erfaring med nye fjernvarmeinstallationer samt vedligeholdelse og renovering af eksisterende fjernvarmeinstallationer i private hjem og i erhvervsejendomme. Vi giver dig kompetent rådgivning og vejledning om fjernvarmeinstallationer, der passer til din bolig og dine behov.

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er et varmesystem, der bygger på et lukket cirkulært system: Varmt vand fra varmeværkerne sendes ud til forbrugerne, og det afkølede vand sendes retur til varmeværket. Her bliver det genopvarmet for igen blive ledt ud til forbrugerne. Radiatorer og varmtvandsanlæg inde i husene sørger for varme i alle husets rum, og at der altid er varmt vand i hanerne.

Med fjernvarme udnytter du spildvarme, og der produceres varme på billige og stabile ressourcer. Vi bliver glade, og det samme gør vores klima og miljø.

Henrik Sølvsten

"Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner"

Jeg anvender Hjernø Gustafsen VVS til stort og småt og således alt fra udskiftning af smådele hos lejeres sanitet til koordinering af store renoveringsopgaver som strækker sig over mange måneder og involverer mange forskelige fagområder.

Samarbejdet fungerer gnidningsløst med god kommunikation og med en klar fornemmelse af, at Hjernø Gustafsen VVS strækker sig til det yderste for at overholde alle aftaler og levere det aftalte til tiden - også selv om der tilstøder uforudsete ekstra opgaver undervejs i de store renoveringsprojekter.

Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner.

Fjernvarme-1

Effektiv varmtvandsproduktion

Fjernvarme er både miljøvenligt og effektivt. Hos Hjernø Gustafsen har vi stor erfaring med fjernvarme og fjernvarmeinstallationer. Gennem mange år har vi håndteret alt fra udskiftning af radiatorer til optimering af varmeanlæg og montering af nye brugsvandsvekslere med henblik på en mere effektiv varmtvandsproduktion.

Ønsker du en ny fjernvarmeinstallation eller udskiftning af en eksisterende? Så kontakt os gerne allerede i dag på telefon 86166600 eller via kontaktformularen her på siden, så vi kan finde den rette løsning til dig.

gustavsenvvs-fjernvarme-radiator-1000x667

Udvalgte cases og projekter

Vi er stolte af vores samarbejde med både private og erhvervskunder. Gå på opdagelse i nogle af de opgaver, vi har løst for tilfredse kunder - fra installation af sprinklere til lokal VVS-arbejde og total entreprise, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandører sørger for at følge dit projekt til dørs til aftalt tid.

Totalentreprise

Kompetent projektstyring

Gustafsen VVS tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen.

Projekter

BADEVÆRELSES- RENOVERING

Badeværelsesrenovering i smukt design og og højeste kvalitet. Se vores kundecase her.

VVS Service

VVS-arbejde i Aarhus & omegn

Din lokale VVS-installatør, og vi udfører blandt andet VVS-arbejde i Risskov, Viby, Egå og resten af Aarhus og omegn.

Sprinkler service

Når sikkerheden skal være i orden

Hvorfor vælge et sprinkler anlæg?

Pressemeddelelse

To velrenommerede aarhusianske VVS-firmaer fusionerer

Sprinkler og VVS-firmaet Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS fusionerer pr. 1 juli 2020 under navnet Hjernø Gustafsen A/S.

VVS Cyklen

BOOK VVS Cyklen

Ønsker du - godt håndværk, en grøn by og nem online booking?

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefonnummer (+45) 86 16 66 00 eller 70 20 53 22.

Du kan forvente et svar eller opfølgning på din henvendelse indenfor 48 timer, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at besvare din henvendelse samme dag.