Fjernvarme

Fjernvarmeinstallation i Aarhus og Østjylland

Cirka 65 procent af alle danske husstande har i dag fjernvarme og med god grund:

Stigende gas-, el- og oliepriser gør det yderst relevant for dig at konvertere dit varmesystem til fjernvarme. Installation af fjernvarme er en økonomisk, miljøvenlig og vedligeholdelsesfri løsning. Typisk kan der opnås besparelser på op til 25 procent sammenlignet med et traditionelt oliefyr.

Hos Hjernø Gustafsen har vi stor erfaring med nye fjernvarmeinstallationer samt vedligeholdelse og renovering af eksisterende fjernvarmeinstallationer i private hjem og i erhvervsejendomme. Vi giver dig kompetent rådgivning og vejledning om fjernvarmeinstallationer, der passer til din bolig og dine behov.

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er et varmesystem, der bygger på et lukket cirkulært system: Varmt vand fra varmeværkerne sendes ud til forbrugerne, og det afkølede vand sendes retur til varmeværket. Her bliver det genopvarmet for igen blive ledt ud til forbrugerne. Radiatorer og varmtvandsanlæg inde i husene sørger for varme i alle husets rum, og at der altid er varmt vand i hanerne.

Med fjernvarme udnytter du spildvarme, og der produceres varme på billige og stabile ressourcer. Vi bliver glade, og det samme gør vores klima og miljø.

Effektiv varmtvandsproduktion

Fjernvarme er både miljøvenligt og effektivt. Hos Hjernø Gustafsen har vi stor erfaring med fjernvarme og fjernvarmeinstallationer. Gennem mange år har vi håndteret alt fra udskiftning af radiatorer til optimering af varmeanlæg og montering af nye brugsvandsvekslere med henblik på en mere effektiv varmtvandsproduktion.

Ønsker du en ny fjernvarmeinstallation eller udskiftning af en eksisterende? Så kontakt os gerne allerede i dag på telefon 86166600 eller via kontaktformularen her på siden, så vi kan finde den rette løsning til dig.

gustavsenvvs-fjernvarme-radiator-1000x667

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Ingen opgaver er for små eller store til os, og vi står også klar, hvis du sidder inde med nogle uopklarede spørgsmål,
eller hvis du ønsker rådgivning eller vejledning inden for vores ekspertiseområder.

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig?

Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller ringe til  os på telefonnummer 8616 6600.