Energioptimering

Vidste du, at energioptimering har en række fordele? Både for dig, din pengepung, dit hjem og miljøet. Stadig flere boligejere vælger at energioptimere deres bolig og med god grund. På den lange bane kan du spare mange penge i boligens forbrug, ligesom du får et sundere indeklima.

Energioptimering er populært som aldrig før. Mange husejere udskifter det gamle oliefyr og får i stedet installeret fjernvarme. Der kan også være store besparelser i at efterisolere ydre vægge og lofter, så du får det optimale ud af varmen.

Hos Hjernø Gustafsen har vi stor erfaring med energioptimering og et hold af specialister, der kan vejlede dig i hele processen. Alt for ofte støder vi på tekniske installationer, der bruger alt for meget energi og koster dig unødigt mange penge.

Vi tilbyder en gennemgang af dine installationer, hvor vi undersøger, hvordan du får den mest energieffektive bolig. På baggrund af gennemgangen udarbejder vi konkrete forslag til energioptimering og nemme tiltag, så du kan opnå store energibesparelser. Det er både til gavn for din økonomi og for vores miljø.

Henrik Sølvsten

"Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner"

Jeg anvender Hjernø Gustafsen VVS til stort og småt og således alt fra udskiftning af smådele hos lejeres sanitet til koordinering af store renoveringsopgaver som strækker sig over mange måneder og involverer mange forskelige fagområder. Samarbejdet fungerer gnidningsløst med god kommunikation og med en klar fornemmelse af, at Hjernø Gustafsen VVS strækker sig til det yderste for at overholde alle aftaler og levere det aftalte til tiden - også selv om der tilstøder uforudsete ekstra opgaver undervejs i de store renoveringsprojekter. Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner

Fjernvarme-1

Installationer, der kan energioptimeres:

  • Udskiftning af oliefyr 
  • Efterisolering af ydre vægge og lofter
  • Isolering af varme- og vandinstallationer 
  • Udskiftning af radiator termostater
  • Udskiftning af cirkulationspumper til en energibesparende pumpe
  • Udskiftning af toiletter med enkeltskyl
  • Varmestyring med vejrkompensering
  • Forbedring af klimaskærmen

Går du med tanker om at energioptimere din bolig? Husk, at du kan søge om tilskud til at få udskiftet dit gamle varmeanlæg. Vi kan vejlede dig i at søge tilskud via det offentlige, så vi sammen kan få energioptimeret din bolig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis vi skal foretage en gennemgang af dine installationer. Du kan kontakte os på telefonnummer 86166600 eller via kontaktformularen her på siden.

35

Udvalgte cases og projekter

Vi er stolte af vores samarbejde med både private og erhvervskunder. Gå på opdagelse i nogle af de opgaver, vi har løst for tilfredse kunder - fra installation af sprinklere til lokal VVS-arbejde og total entreprise, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandører sørger for at følge dit projekt til dørs til aftalt tid.

Totalentreprise

Kompetent projektstyring

Gustafsen VVS tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen.

Projekter

BADEVÆRELSES- RENOVERING

Badeværelsesrenovering i smukt design og og højeste kvalitet. Se vores kundecase her.

VVS Service

VVS-arbejde i Aarhus & omegn

Din lokale VVS-installatør, og vi udfører blandt andet VVS-arbejde i Risskov, Viby, Egå og resten af Aarhus og omegn.

Sprinkler service

Når sikkerheden skal være i orden

Hvorfor vælge et sprinkler anlæg?

Pressemeddelelse

To velrenommerede aarhusianske VVS-firmaer fusionerer

Sprinkler og VVS-firmaet Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS fusionerer pr. 1 juli 2020 under navnet Hjernø Gustafsen A/S.

VVS Cyklen

BOOK VVS Cyklen

Ønsker du - godt håndværk, en grøn by og nem online booking?

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefonnummer (+45) 86 16 66 00 eller 70 20 53 22.

Du kan forvente et svar eller opfølgning på din henvendelse indenfor 48 timer, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at besvare din henvendelse samme dag.