Opsætning af blødgøringsanlæg

Vidste du, at et blødgøringsanlæg kan reducere energiforbruget i din bolig og forlænge dine installationers levetid?

Drikkevandet i Danmark har et meget højt indhold af kalk, hvilket slider på alle husets installationer, hvor vandet løber igennem. Vaske- og opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, hele badeværelset samt varmeinstallationer udsættes dagligt for kalk. Det resulterer i en dårligere ydeevne og et større energiforbrug samtidig med, at det nedsætter levetiden på dine installationer. Med et blødgøringsanlæg sparer du penge og tid på rengøring af dine installationer i huset, som vandet er i berøring med.

Opsætning af autoriseret VVS-installatør

Hjernø Gustafsen tilbyder opsætning af blødgøringsanlæg foretaget af vores dygtige, autoriserede VVS-installatør. Vi sørger for lovlig tilslutning af vand og strøm samt indstilling af anlægget, så du energimæssigt får mest muligt ud af dit anlæg. Det er vigtigt at blødgøringsanlægget bliver indstillet til den kalk- og magnesiummængde, der er i vandet hjemme hos dig for maksimal udnyttelse.

Hvordan virket et blødgøringsanlæg?

Et blødgøringsanlæg fjerner kalken i vandet. Det sker ved hjælp af en ion-ombytter, som fjerner de kalcium- og magnesium-ioner, der er i vores vand. På samme tid desinficeres vandet ved hjælp af salt. Vandet bliver derfor ”blødt”, og mængden af bakterier og kalk fjernes. Kalken, som anlægget fjerner fra dit brugsvand, bliver ofte lagret i anlægget, inden det renses eller regenereres afhængigt af det anlæg, du vælger.

Henrik Sølvsten

"Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner"

Jeg anvender Hjernø Gustafsen VVS til stort og småt og således alt fra udskiftning af smådele hos lejeres sanitet til koordinering af store renoveringsopgaver som strækker sig over mange måneder og involverer mange forskelige fagområder.

Samarbejdet fungerer gnidningsløst med god kommunikation og med en klar fornemmelse af, at Hjernø Gustafsen VVS strækker sig til det yderste for at overholde alle aftaler og levere det aftalte til tiden - også selv om der tilstøder uforudsete ekstra opgaver undervejs i de store renoveringsprojekter.

Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner

Manuelt eller automatisk blødgøringsanlæg

Hjernø Gustafsen kan rådgive dig i valget af blødgøringsanlæg. Ønsker du f.eks. manuelt at tømme anlægget for kalk? Eller skal maskinen indeholde en indbygget rense- og regenereringsproces, så du kun skal fylde salt på en gang imellem? Vi kan rådgive dig i valget af løsninger og stå for køb af maskinen, så du får et godt og kvalitetstjekket produkt til en fair pris. Det kan nemlig være en særdeles god investering. Læs her, hvilke fordele et blødgøringsanlæg giver dig i hverdagen:

  • Bedre vandkvalitet
  • Nemmere rengøring
  • Færre lugtgener
  • Energibesparelser
  • Sundere indeklima
  • Blødere håndklæder og tøj
  • Reducer dit forbrug af sæbe og kemikalier
  • Få en længere levetid på dine installationer

Har du et blødgøringsanlæg, som skal installeres? Du er velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

Vi sidder klar til at hjælpe dig i mål med opgaven.

globencer-dL09wmeZGaI-unsplash

Udvalgte cases og projekter

Vi er stolte af vores samarbejde med både private og erhvervskunder. Gå på opdagelse i nogle af de opgaver, vi har løst for tilfredse kunder - fra installation af sprinklere til lokal VVS-arbejde og total entreprise, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandører sørger for at følge dit projekt til dørs til aftalt tid.

Totalentreprise

Kompetent projektstyring

Gustafsen VVS tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen.

Projekter

BADEVÆRELSES- RENOVERING

Badeværelsesrenovering i smukt design og og højeste kvalitet. Se vores kundecase her.

VVS Service

VVS-arbejde i Aarhus & omegn

Din lokale VVS-installatør, og vi udfører blandt andet VVS-arbejde i Risskov, Viby, Egå og resten af Aarhus og omegn.

Sprinkler service

Når sikkerheden skal være i orden

Hvorfor vælge et sprinkler anlæg?

Pressemeddelelse

To velrenommerede aarhusianske VVS-firmaer fusionerer

Sprinkler og VVS-firmaet Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS fusionerer pr. 1 juli 2020 under navnet Hjernø Gustafsen A/S.

VVS Cyklen

BOOK VVS Cyklen

Ønsker du - godt håndværk, en grøn by og nem online booking?

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefonnummer (+45) 86 16 66 00 eller 70 20 53 22.

Du kan forvente et svar eller opfølgning på din henvendelse indenfor 48 timer, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at besvare din henvendelse samme dag.