Badeværelser

Trænger dit badeværelse til en moderne opdatering? En gennemgribende renovering? Eller skal det designes og bygges helt fra bunden med særlige materialer? Kun fantasien sætter grænser, når du lader os hjælpe dig med dit badeværelse.

Hos Hjernø Gustafsen tilbyder vi alle badeværelsesløsninger. Vi kan hjælpe med montering af ny vandhane, toilet og brusearmatur eller stå for opsætning af badeværelsestilbehør. Hvis du ønsker det, tilbyder vi totalentreprise og vejleder i badeværelsesløsninger, der matcher din stil og dine drømme for badeværelset. Der er ingen opgaver, der er for små eller store til os.

Et badeværelse er et af husets vigtigste rum. Det bliver brugt hver dag, flere gange om dagen, og det skal opfylde en række krav: Det skal både være funktionelt, leve op til æstetiske ønsker og være et behageligt rum at opholde sig i. Installationerne skal naturligvis være 100 procent i orden.

Hos Hjernø Gustafsen VVS har vi mange års erfaring med at renovere og bygge badeværelser med udgangspunkt i din stil og dine ønsker. Vi sørger for en løsning, som du kan glæde dig over nu og mange år frem.

Henrik Sølvsten

"Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner"

Jeg anvender Hjernø Gustafsen VVS til stort og småt og således alt fra udskiftning af smådele hos lejeres sanitet til koordinering af store renoveringsopgaver som strækker sig over mange måneder og involverer mange forskelige fagområder. Samarbejdet fungerer gnidningsløst med god kommunikation og med en klar fornemmelse af, at Hjernø Gustafsen VVS strækker sig til det yderste for at overholde alle aftaler og levere det aftalte til tiden - også selv om der tilstøder uforudsete ekstra opgaver undervejs i de store renoveringsprojekter. Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner

r-architecture-P_0tnQ8hb70-unsplash

Vi følger dit badeværelsesprojekt til dørs

Skal vi opfylde dine badeværelsesdrømme? Vi tager gerne totalentreprisen på dit badeværelsesprojekt, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandører opfylder alle dine ønsker og krav til badrummet, som er et af husets vigtigste rum.

Gennem tiden har vi renoveret og bygget forskellige typer badeværelser for private samt ejer- og andelsforeninger. Nogle gange har det været meget små badeværelser. Andre gange meget store rum med flere funktioner. Vores erfaring har lært os at få det optimale ud af et badeværelse uanset antallet af kvadratmeter. Hos Hjernø Gustafsen er du garanteret kompromisløst håndværk og kvalitet til fair priser.

Går du og overvejer at renovere eller udskifte dit badeværelse? Eller ønsker du blot at høre mere om, hvad vi tilbyder, og hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os allerede i dag på telefonnummer 8616 6600 eller via kontaktformularen her på siden.

_KIA6468

Udvalgte cases og projekter

Vi er stolte af vores samarbejde med både private og erhvervskunder. Gå på opdagelse i nogle af de opgaver, vi har løst for tilfredse kunder - fra installation af sprinklere til lokal VVS-arbejde og total entreprise, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandører sørger for at følge dit projekt til dørs til aftalt tid.

Totalentreprise

Kompetent projektstyring

Gustafsen VVS tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen.

Projekter

BADEVÆRELSES- RENOVERING

Badeværelsesrenovering i smukt design og og højeste kvalitet. Se vores kundecase her.

VVS Service

VVS-arbejde i Aarhus & omegn

Din lokale VVS-installatør, og vi udfører blandt andet VVS-arbejde i Risskov, Viby, Egå og resten af Aarhus og omegn.

Sprinkler service

Når sikkerheden skal være i orden

Hvorfor vælge et sprinkler anlæg?

Pressemeddelelse

To velrenommerede aarhusianske VVS-firmaer fusionerer

Sprinkler og VVS-firmaet Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS fusionerer pr. 1 juli 2020 under navnet Hjernø Gustafsen A/S.

VVS Cyklen

BOOK VVS Cyklen

Ønsker du - godt håndværk, en grøn by og nem online booking?

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefonnummer (+45) 86 16 66 00 eller 70 20 53 22.

Du kan forvente et svar eller opfølgning på din henvendelse indenfor 48 timer, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at besvare din henvendelse samme dag.