TOTALENTREPRISE

Hjernø Gustafsen tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen fra start til slut. Sammen med vores dygtige og loyale underleverandører sørger vi for at følge dit byggeprojekt til dørs til aftalt tid.

Gennem hele processen sørger vi for at have en god dialog med kunden, da det i sidste ende er den enkelte kunde, der skal være glad og tilfreds – både med det færdige resultat og processen som helhed.

Vi vejleder og tager ansvar under hele processen: Fra økonomisk budgettering og koordinering med underleverandører til vejledning i de bedste materialer og løsninger for netop dit projekt. En entreprise løsning, der i sidste ende kan spare dig for mange penge, da vi ikke er ude på sælge dig noget. Vores mål er at få de bedste materialer og håndværksmæssige kvaliteter hjem til dig, som vi kan stå inde for og kender.

Totalentreprise er en god løsning for dig, som ønsker en veludført og effektiv byggeproces, hvor du kan finde tryghed i, at resultatet bliver 100 procent i orden. Vi lægger stor vægt på en personlig og loyal service. Hos Hjernø Gustafsen holder vi, hvad vi lover, og vi er altid kun er et telefonopkald væk.

Henrik Sølvsten

"Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner."

Samarbejdet fungerer gnidningsløst med god kommunikation og med en klar fornemmelse af, at Hjernø Gustafsen VVS strækker sig til det yderste for at overholde alle aftaler og levere det aftalte til tiden – også selv om der tilstøder uforudsete ekstra opgaver undervejs i de store renoveringsprojekter.

44

KOMPETENT PROJEKTSTYRING OG DYGTIGE UNDERLEVERANDØRER

Vi har et tæt samarbejde med en række faste og dygtige underleverandører. Derfor kan vi løse mange forskellige typer af opgaver – store som små. Vi har de rigtige kompetencer og de rette samarbejdspartnere uanset byggeriets størrelse og kompleksitet. I dialog med kunden styrer styrer vi processen fra start til slut og sparer dig for tid og kræfter. Samtidig står vi klar til at hjælpe, når og efter byggeprojektet er afsluttet. Vi står nemlig inde for, at vores løsninger holder nu og mange år frem.

Plantegning og arbejdshat

Udvalgte cases og projekter

Vi er stolte af vores samarbejde med både private og erhvervskunder. Gå på opdagelse i nogle af de opgaver, vi har løst for tilfredse kunder - fra installation af sprinklere til lokal VVS-arbejde og total entreprise, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandører sørger for at følge dit projekt til dørs til aftalt tid.

Totalentreprise

Kompetent projektstyring

Gustafsen VVS tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen.

Projekter

BADEVÆRELSES- RENOVERING

Badeværelsesrenovering i smukt design og og højeste kvalitet. Se vores kundecase her.

VVS Service

VVS-arbejde i Aarhus & omegn

Din lokale VVS-installatør, og vi udfører blandt andet VVS-arbejde i Risskov, Viby, Egå og resten af Aarhus og omegn.

Sprinkler service

Når sikkerheden skal være i orden

Hvorfor vælge et sprinkler anlæg?

Pressemeddelelse

To velrenommerede aarhusianske VVS-firmaer fusionerer

Sprinkler og VVS-firmaet Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS fusionerer pr. 1 juli 2020 under navnet Hjernø Gustafsen A/S.

VVS Cyklen

BOOK VVS Cyklen

Ønsker du - godt håndværk, en grøn by og nem online booking?

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefonnummer (+45) 86 16 66 00 eller 70 20 53 22.

Du kan forvente et svar eller opfølgning på din henvendelse indenfor 48 timer, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at besvare din henvendelse samme dag.