Tand- og lægeklinikker

Hos Hjernø Gustafsen i Aarhus tilbyder vi nyopførelse og renovering af klinikker i hele landet. Vi har specialiseret os i renovering og nyopførelse af især tandklinikker og lægeklinikker, og vi har stor erfaring med alle former for renovering og nyopførelse af klinikker. Vores hold af specialister har opført klinikker i både Frederikshavn, Aalborg, Silkeborg, Esbjerg, København og Aarhus for blot at nævne nogle eksempler.

Det er passionen for godt håndværk og kompromisløs kvalitet, som er det essentielle, når vi leverer et stykke arbejde. Med erfaring kommer viden og vigtigheden i altid at være up to date med nye løsninger og teknologier. Vi tilbyder altid optimeret moderne løsninger med moderne teknologi. Hos os får du professionel rådgivning om alt fra indretning til gældende regler og krav til klinikker, f.eks. vedrørende brandsikkerhed og røntgenstråler.

Ønsker du en totalløsning?

Hos Hjernø Gustafsen har vi god erfaring med at levere en totalløsning og påtage os ansvaret som totalentreprenør ved nyopførelse og renovering af klinik. Det betyder, at vi har det fulde overblik og ansvar for alle håndværkere samt øvrige relevante rådgivere som ingeniører, arkitekter og dental-leverandører.

Vi kommer med et samlet projekt, hvor vi varetager al koordinering fra start til slut. Det sikrer dig en personlig og loyal service med et fast team og en kontaktperson, du trygt kan overdrage arbejdet til. En kontaktperson, som tager professionel og kompetent styring på projektet - fra ide og planlægning til selve byggearbejdet og den afsluttende rengøring.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering eller opførelse af en klinik. Du kan kontakte os på telefon 86160066 eller via kontaktformularen her på siden. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Miscea berøringsfrit armatur

De seneste år og med COVID-19 er der øget fokus på god håndhygiejne og nye berøringsfrie armaturer. Miscea Classic® Miscea Light® har med den nyeste infrarøde teknologi udviklet et berøringsfrit armatur. Med teknologien er det muligt at få vand, sæbe og desinfektionsmiddel i samme armatur helt uden at røre ved armaturet.  Det reducerer risikoen for krydskontaminering og sikrer en høj hygiejnestandard.

Miscea armaturet er udstyret med avanceret sensorteknologi, der gør det muligt at reducere vandforbruget ved automatisk at tænde eller slukke for vandet, når det er nødvendigt. Herved undgår du vandspild, som det oftest er tilfældet med almindelige armaturer, du betjener manuelt. Faktisk kan du opnå en vandbesparelse på op til 60 procent, mens omkostninger til sæbe og desinfektionsmiddel også kan reduceres betydeligt. Doseringen i Miscea armaturet er reguleret efter anbefalinger fra WHO.

Udvalgte cases og projekter

Vi er stolte af vores samarbejde med både private og erhvervskunder. Gå på opdagelse i nogle af de opgaver, vi har løst for tilfredse kunder - fra installation af sprinklere til lokal VVS-arbejde og total entreprise, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandører sørger for at følge dit projekt til dørs til aftalt tid.

Totalentreprise

Kompetent projektstyring

Gustafsen VVS tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen.

Projekter

BADEVÆRELSES- RENOVERING

Badeværelsesrenovering i smukt design og og højeste kvalitet. Se vores kundecase her.

VVS Service

VVS-arbejde i Aarhus & omegn

Din lokale VVS-installatør, og vi udfører blandt andet VVS-arbejde i Risskov, Viby, Egå og resten af Aarhus og omegn.

Sprinkler service

Når sikkerheden skal være i orden

Hvorfor vælge et sprinkler anlæg?

Pressemeddelelse

To velrenommerede aarhusianske VVS-firmaer fusionerer

Sprinkler og VVS-firmaet Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS fusionerer pr. 1 juli 2020 under navnet Hjernø Gustafsen A/S.

VVS Cyklen

BOOK VVS Cyklen

Ønsker du - godt håndværk, en grøn by og nem online booking?

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefonnummer (+45) 86 16 66 00 eller 70 20 53 22.

Du kan forvente et svar eller opfølgning på din henvendelse indenfor 48 timer, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at besvare din henvendelse samme dag.