Trappesprinkling

Det bliver mere og mere almindeligt at nedlægge bagtrappen, når ældre bygninger skal renoveres: Det frigiver værdifuld plads, f.eks. i lejlighedskomplekser, og åbner op for arkitektonisk nytænkning. Nedlægning af bagtrappen øger dog kravene til brandsikring af hovedtrappen, som bliver den eneste flugtvej i tilfælde af brand. Hos Hjernø Gustafsen har vi specialiseret os i trappesprinkling, f.eks. i ældre ejendomme hvor originale smukke trætrapper og hoveddøre skal bevares.

Sprinkling af hovedtrappen

Trappesprinkling har været anvendt som lovlig brandsikring ved nedlæggelse af bagtrapper siden 2006. Med trappesprinkling er det muligt at bevare charmerende trætrapper i stedet for at udskifte dem med trapper i stål eller beton, som hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. Det er også muligt at bevare gamle snedkerfremstillede hoveddøre, som fortæller en historie om bygningen og den tid, bygningen er fra.

Hos Hjernø Gustafsen tilbyder vi diskret udformede sprinkleranlæg i trapperum, der gør det muligt at bevare smukke arkitektoniske detaljer - uden at gå på kompromis med brandsikkerheden.

Sprinkling på hver etage

Ved trappesprinkling installerer vi sprinklere på hver etage i bygningen, der skal brandsikres. Det er kun de sprinklere, der er udsat for brand, som udløses, hvis temperaturen overstiger 68 grader.

Med Hjernø Gustafsen som samarbejdspartner har vi styr på hele processen med trappesprinkling. I fredede ejendomme er det f.eks. nødvendigt at indhente godkendelser fra følgende myndigheder: Slots- og Kulturstyrelsen, Brandmyndigheder/kommunen og DBI eller RMG-inspektionen.

Hjernø Gustafsen er førende udbyder af trappesprinkling, og vi hjælper jer hele vejen - fra den første godkendelse til det første skridt på den færdig sprinklede trappe.

Udvalgte cases og projekter

Vi er stolte af vores samarbejde med både private og erhvervskunder. Gå på opdagelse i nogle af de opgaver, vi har løst for tilfredse kunder - fra installation af sprinklere til lokal VVS-arbejde og total entreprise, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandører sørger for at følge dit projekt til dørs til aftalt tid.

Totalentreprise

Kompetent projektstyring

Gustafsen VVS tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen.

Projekter

BADEVÆRELSES- RENOVERING

Badeværelsesrenovering i smukt design og og højeste kvalitet. Se vores kundecase her.

VVS Service

VVS-arbejde i Aarhus & omegn

Din lokale VVS-installatør, og vi udfører blandt andet VVS-arbejde i Risskov, Viby, Egå og resten af Aarhus og omegn.

Sprinkler service

Når sikkerheden skal være i orden

Hvorfor vælge et sprinkler anlæg?

Pressemeddelelse

To velrenommerede aarhusianske VVS-firmaer fusionerer

Sprinkler og VVS-firmaet Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS fusionerer pr. 1 juli 2020 under navnet Hjernø Gustafsen A/S.

VVS Cyklen

BOOK VVS Cyklen

Ønsker du - godt håndværk, en grøn by og nem online booking?

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefonnummer (+45) 86 16 66 00 eller 70 20 53 22.

Du kan forvente et svar eller opfølgning på din henvendelse indenfor 48 timer, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at besvare din henvendelse samme dag.