Blikarbejde

Blikarbejde i Aarhus og Østjylland

Hos Hjernø Gustafsen VVS udfører vi professionelt blikarbejde i Aarhus og hele Østjylland som vores primære område. Vi har mange års erfaring med alle former for blik og blikarbejde indenfor alle discipliner: Inddækning af tage, kviste, skorstene, tagrender og nedløbsrør, facadebeklædninger og meget mere.

Vi har vores eget blikværksted, og vi udfører blikarbejde i private boliger såvel som for både offentlige og private erhverv. Vi kan udføre arbejdet i materialer såsom stål, aluminium, zink, kobber og skifer.

Vejrforholdene i Danmark sætter store krav til inddækninger og tagrendens tæthed, funktionalitet og holdbarhed. Hos Hjernø Gustafsen VVS forener vi det solide og grundige håndværk, der vil holde år efter år, med nutidig effektivitet og design.

Blikkenslagerarbejde vi udfører

  • Inddækninger af tage og kviste
  • Inddækninger af skorstene
  • Tagrender og nedløbsrør
  • Facadebeklædninger
  • … Og meget mere

Har du brug for en dygtig blikkenslager?

Hos Hjernø Gustafsen er vi dygtige blikkenslagere, der holder, hvad vi lover. Vores service er personlig og loyal. Vores blikkenslagerarbejde er altid med respekt for håndværket og af kompromisløs kvalitet. For os er det vigtigste, at vi ender op med et resultat, som både vi og du er glade for.

Skal du bruge en dygtig blikkenslager? Eller ønsker du at høre mere om vores arbejde og hvilke løsninger, vi kan tilbyde dig?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på 86166600 eller via kontaktformularen her på siden. Vi står også til rådighed, hvis du ønsker rådgivning, vejledning eller et uforpligtende pristilbud.

_MG_9842

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Overvejer du at etablere et sprinkleranlæg eller ønsker du hjælp til et eksisterende?

Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Ingen opgaver er for små eller store til os, og vi står også klar, hvis du sidder inde med nogle uopklarede spørgsmål eller hvis du ønsker rådgivning eller vejledning inden for vores ekspertiseområder.

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig?

Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller ringe til  os på telefonnummer 8616 6600