Blikarbejde

Blikarbejde i Aarhus og Østjylland

Hos Hjernø Gustafsen VVS udfører vi professionelt blikarbejde i Aarhus og hele Østjylland som vores primære område. Vi har mange års erfaring med alle former for blik og blikarbejde indenfor alle discipliner: Inddækning af tage, kviste, skorstene, tagrender og nedløbsrør, facadebeklædninger og meget mere.

Vi har vores eget blikværksted, og vi udfører blikarbejde i private boliger såvel som for både offentlige og private erhverv. Vi kan udføre arbejdet i materialer såsom stål, aluminium, zink, kobber og skifer.

Vejrforholdene i Danmark sætter store krav til inddækninger og tagrendens tæthed, funktionalitet og holdbarhed. Hos Hjernø Gustafsen VVS forener vi det solide og grundige håndværk, der vil holde år efter år, med nutidig effektivitet og design.

Blikkenslagerarbejde vi udfører

  • Inddækninger af tage og kviste
  • Inddækninger af skorstene
  • Tagrender og nedløbsrør
  • Facadebeklædninger
  • … Og meget mere

Henrik Sølvsten

"Jeg kan varmt anbefale Hjernø Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner."

Jeg anvender Hjernø Gustafsen VVS til stort og småt og således alt fra udskiftning af smådele hos lejeres sanitet til koordinering af store renoveringsopgaver som strækker sig over mange måneder og involverer mange forskellige fagområder. Samarbejdet fungerer gnidningsløst med god kommunikation og med en klar fornemmelse af, at Hjernø Gustafsen VVS strækker sig til det yderste for at overholde alle aftaler og levere det aftalte til tiden – også selv om der tilstøder uforudsete ekstra opgaver undervejs i de store renoveringsprojekter.

_MG_9821

Har du brug for en dygtig blikkenslager?

Hos Hjernø Gustafsen er vi dygtige blikkenslagere, der holder, hvad vi lover. Vores service er personlig og loyal. Vores blikkenslagerarbejde er altid med respekt for håndværket og af kompromisløs kvalitet. For os er det vigtigste, at vi ender op med et resultat, som både vi og du er glade for.

Skal du bruge en dygtig blikkenslager? Eller ønsker du at høre mere om vores arbejde og hvilke løsninger, vi kan tilbyde dig?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på 86166600 eller via kontaktformularen her på siden. Vi står også til rådighed, hvis du ønsker rådgivning, vejledning eller et uforpligtende pristilbud.

_MG_9842

Udvalgte cases og projekter

Vi er stolte af vores samarbejde med både private og erhvervskunder. Gå på opdagelse i nogle af de opgaver, vi har løst for tilfredse kunder - fra installation af sprinklere til lokal VVS-arbejde og total entreprise, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandører sørger for at følge dit projekt til dørs til aftalt tid.

Totalentreprise

Kompetent projektstyring

Gustafsen VVS tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen.

Projekter

BADEVÆRELSES- RENOVERING

Badeværelsesrenovering i smukt design og og højeste kvalitet. Se vores kundecase her.

VVS Service

VVS-arbejde i Aarhus & omegn

Din lokale VVS-installatør, og vi udfører blandt andet VVS-arbejde i Risskov, Viby, Egå og resten af Aarhus og omegn.

Sprinkler service

Når sikkerheden skal være i orden

Hvorfor vælge et sprinkler anlæg?

Pressemeddelelse

To velrenommerede aarhusianske VVS-firmaer fusionerer

Sprinkler og VVS-firmaet Hjernø A/S og Gustafsen VVS ApS fusionerer pr. 1 juli 2020 under navnet Hjernø Gustafsen A/S.

VVS Cyklen

BOOK VVS Cyklen

Ønsker du - godt håndværk, en grøn by og nem online booking?

Kontakt Hjernø Gustafsen

Skal du bruge en dygtig VVS’er eller blikkenslager, der kan vejlede dig i de bedste løsninger?

Skal du have nyt sprinkleranlæg eller hjælp til det gamle?Søger du en totalentreprenør til dit næste byggeprojekt?

Eller ønsker du blot at høre mere om vores arbejde, samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller kontakte os på telefonnummer (+45) 86 16 66 00 eller 70 20 53 22.

Du kan forvente et svar eller opfølgning på din henvendelse indenfor 48 timer, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at besvare din henvendelse samme dag.